0513 65 16 10info@lipenpartners.nl

Debiteurenrisico minimaliseren

Debiteurenrisico minimaliseren met Lip en partners

Omzet is pas echt omzet als de factuur is betaald. Een gezonde kasstroom is essentieel voor uw bedrijf, zeker in deze tijd. Het is belangrijk voor de waarde van uw onderneming, uw relaties en kredietleveranciers. Maar aan debiteurenbeheer wordt vaak te weinig tijd besteed. En dat is logisch. U wilt als ondernemer bezig zijn met ondernemen. Terwijl debiteurenbeheer tijdrovend en ingewikkeld kan lijken.

Lip en partners levert u een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke online tool om uw debiteurenbeheer te optimaliseren en vooral om de niet en slecht betalende debiteuren te bewegen wel te betalen.

 

Uw betaling zo snel mogelijk binnen

Online stellen wij u in staat om uw debiteurenbeheer snel en simpel te regelen. Van factuur tot gerechtelijke incasso wordt alles geregeld. Automatisch worden de juiste aanmaningen gemaakt, waarbij ook de juiste buitengerechtelijke incassokosten in rekening gebracht worden.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze handige tool, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer (0513) 65 16 10 of onderstaand contactformulier.