0513 65 16 10info@lipenpartners.nl

Subsidie of financiering?

Nederland telt bijna 1.600 subsidies en regelingen. Lip en partners heeft al heel wat euro’s voor ondernemers geregeld. Voor veel ondernemers betekent het krijgen van financiering en/of subsidie het verschil tussen een ‘go’ of een ‘no go’ voor het realiseren van plannen. Er zijn talloze manieren om de kosten en uitgaven binnen jouw onderneming te verminderen in de vorm van te ontvangen subsidies en overige (fiscale) tegemoetkomingen. Wij kennen het grote aantal subsidieregelingen en houden nieuwe ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Subsidie

Indien je in aanmerking kunt komen voor een subsidie, kunnen we je van A tot Z begeleiden. We weten uit ervaring hoe je een succesvolle aanvraag moet indienen. Ook kunnen wij je adviseren over de administratieve eisen die de subsidiegever stelt. Als je wilt handelen we de hele procedure voor je af, van aanvraag tot einddeclaratie met bijbehorende accountantsverklaringen.

Financiering

Ook voor advies en praktische begeleiding van een financieringsaanvraag kun je met ons om tafel. Wij kunnen voor jou de kredietmogelijkheden van de diverse borgstellingsregelingen nagaan. De overheid staat in dit geval garant voor een deel van de bancaire financiering. Financiering met hulp van Informal investors of crowd funding Ook zijn er kapitaalverstrekkers die onder bepaalde voorwaarden kapitaal verstrekken aan bedrijven die geen bankkrediet krijgen (informal investors /venture capital). Of we kijken samen naar de mogelijkheden van crowd funding om de financiering online of met behulp van een crowd te realiseren.